​Rengøringsaftale med påfyldning af toiletpapir og sæbe

Hos Hvidbjerg Service ApS ved Århus laver vi gerne en rengøringsaftale, der inkluderer levering og påfyldning af varer til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder forskellige servicekontrakter, og vi skræddersyr omfanget af jeres rengøringsaftale, så den passer til jer og jeres forretning.

Der mangler aldrig noget ved rengøringsaftale hos os

​Vi garanterer, at du aldrig løber tør for toiletpapir, når du har en rengøringsaftale hos os. Vi er bevidste om, at tingene skal fungere i en virksomhed for både medarbejdere og eventuelle besøgende kunder samt samarbejdspartnere.

Vi har månedlig fakturering og fri opfyldning, og så sikrer vi, at der aldrig mangler sæbe, toiletpapir og så videre. Leveringsaftalen koster ikke noget. Vi tager os også gerne af rengøringen, således papirkurve og skraldespande bliver tømt, og at der er rent og pænt.​

Vi har tilbudspriser på produkterne, og derfor behøver det ikke at være dyrt med en fast rengøringsaftale, og vi tilbyder rengøring i forskelligt omfang. Vi kan varetage al rengøring en til fem gange om ugen, men vi kan også nøjes med bestemte områder såsom toiletter og gulve.

Kontakt os gerne for at få en konkurrencedygtig pris

​Du er velkommen til at få meget mere at vide om, hvad vi kan tilbyde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en leverings- og rengøringsaftale. Der er garanti for kontakt, og vi vender altid retur inden for en time.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 23 41 82 02, eller du kan sende en e-mail på info@hvidbjerg-service.dk for at høre nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Husk at vi også tilbyder erhvervsrengøring, vinduespudsning, totalrengøring og tæpperens.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rengøring med speciale i store kontorvirksomheder

Vi arbejder dagligt med kontor-domiciler på op mod 5000 km2 i størrelse.​

Hvidbjerg Service ApS

Ny Banegårdsgade 48, 8000 Aarhus C

Tlf.: 23 41 82 02

E-mail: info@hvidbjerg-service.dk

CVR: ​34075549​

Sitemap

Dedikeret rengøring

Vi kan holde på vores medarbejdere, så det er det 

samme stabile personale på opgaven hver gang.

Mere end 35 år med rengøring

2 generationer af rengørings viden. Vi ved godt hvad 

vores kunder efterspørger.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.