Erhvervsrengøring i Aarhus og omegn

Hvidbjerg Service tilbyder totalløsninger inden for erhvervsrengøring. Hos Hvidbjerg Service tilbyder vi et 360 graders serviceplan med fleksible rengøringsaftaler til vores mange erhvervskunder. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, og vælger du os til at skulle stå for din rengøring, sørger vi for at klare det hele. Vores rengøringsfirma er beliggende centralt i Aarhus, hvorfor vi uden problemer kan rykke ud til et stort område af kunder. Vælger du Hvidbjerg Service til at stå for din erhvervsrengøring, får du en samarbejdspartner, hvor alle ydelser er samlet hos ét rengøringsfirma.

Vi udfører blandt andet følgende opgaver:

 

Få mere tid til dit eget arbejde

Slip bekymringerne om støvsugning, vinduespudsning og meget andet og lad os svinge støvkluden. Vælger du Hvidbjerg Service til at skulle stå for udførsel af din erhvervsrengøring, slipper du for selv at skulle tænke på det, og du kan roligt fokusere på dit eget arbejde.

For at nå frem til den bedste løsning, ønsker vi at have en tæt kontakt med vores kunder. I rådgivningsprocessen gennemgår vi vores kunders ønsker og behov om både ydelser, hyppighed og rengøringsmidler og får sammen snakket os frem til den rette rengøringsaftale Kontakt os med det samme og få et godt tilbud på en individuelt tilpasset rengøringsaftale, der passer til din virksomhed.

35 års erfaring med erhvervsrengøring

Hos Hvidbjerg Service har vi mere end 35 års erfaring med rengøring, og disse mange år har vi lært enormt meget af. Derfor ved vi godt, hvad vores kunder efterspørger, og vi ved, hvad der skal til for, at vi gang på gang kan levere flotte resultater. Med Hvidbjerg Service som din samarbejdspartner vil du opleve, hvordan erhvervsrengøring på en fleksibel rengøringsaftale har sine mange fordele. Vores kerneopgave er kontormiljøer, hvor en grundig rengøring er nødvendig for at skabe et godt og sundt indeklima.

Vi sætter en ære i at levere flotte resultater og i at have tilfredse kunder, og derfor vælger vi også at ansætte og oplære vores rengøringspersonale ud fra samme kvalitetsfokus. Vores medarbejdere lægger fundamentet for vores ydelser, og vi garanterer for en altid høj kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud