Vores team

Professionel totalrengøring

Hos Hvidbjerg Service tilbyder vi erhvervsrengøring på højt niveau og løsninger af høj kvalitet. Med 360 graders serviceplan får du en rengøringsaftale, hvor vi sørger for at klare alt det, du og din virksomhed har brug for hjælp til. Vi tilbyder udførsel af en del forskellige ydelser fra alt til daglig rengøring af espressomaskiner til gulvvask, herunder blandt andet:

  • Rengøring af kontormiljøer
  • Aftørring af flader
  • Toiletrengøring
  • Vinduespolering
  • Gulvbehandling

Dygtige og fleksible medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere fungerer som fundamentet for den service, vi yder til vores kunder, hvorfor det er essentielt med en grundig træning og opfølgning gennem arbejdsprocessen. Mange af vores rengøringsassistenter er studerende i Aarhus, for hvem vi kan tilbyde faste arbejdsrammer, mens de sørger for at føre stabile rengøringsaftaler, vi har med vores kunder, ud i livet. 

 

Vi står fuldstændigt inde for vores medarbejdere og deres ydede arbejde, hvilket giver en tryghed til vores kunder. Vi sørger for at have en kort vej mellem vores rengøringsassistenter og deres leder for at sikre det bedste samarbejde virksomheden igennem. Dette, tror vi på, giver de bedste resultater, der altid ses hos vores kunder.  

Mange års erfaring og høj kvalitet

Hos Hvidbjerg Service sætter vi en ære i at levere flotte resultater til vores kunder. Vi er en virksomhed med 35 års erfaring, der har eksisteret i to generationer, og denne erfaring gør vi dagligt brug af både i vores rådgivning om og udførsel af totalrengøring. Vi leverer primært rengøringsydelser for kontormiljøer, og vi har kapacitet til at kunne klare alt fra mindre virksomheder til mellemstore virksomheder på op til 5000 kvadratmeters kontormiljøer. Er du interesseret i at høre mere om vores skræddersyede rengøringsløsninger, kan du kontakt os med det samme. Ring til os på telefon 23 41 82 02 eller send os en mail til info@hvidbjerg-service.dk i dag, og lad os sammen finde frem til den bedste løsning for din virksomhed.

Anne K.
Rengøringsassistent

Læser kandidat i Oplevelsesøkonomi på Aarhus Universitet 

Anne
Rengøringsassistent

Læser Bachelor i Biologi på Århus Universitet

Lise
Rengøringsassistent

Læser Medicin på Århus universitet

Maja
Rengøringsassistent

Læser Bachelor i International Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet

Stephanie
Rengøringsassistent

Arbejder på deltid hos Hvidbjerg Service ApS

Jonathan
Indehaver

Ejer og stifter af Hvidbjerg Service ApS

Mathilde
Rengøringsassistent

Læser Bachelor i International Virksomhedskommunikation i Engelsk på Aarhus Universitet under Arts

Sine
Rengøringsassistent

Læser Medicin på Århus universitet

Pernille
Rengøringsassistent

Læser filosofi på Aarhus Universitet 

Celeste
Rengøringsassistent

Læser Medicin på Århus universitet

Anna
Rengøringsassistent

Læser Medicin på Århus universitet