Totalrengøring for kontorer, butikker og meget mere

Vi er specialister i totalrengøring for virksomheder. Hos Hvidbjerg Service får du professionel erhvervsrengøring på en fleksibel rengøringsaftale. Vores virksomhed er beliggende i Aarhus C, hvorfor rengøring af kontormiljøer er en af vores kerneopgaver.

Ingen kunder er ens, og ingen virksomheder har præcis de samme rengøringsbehov. Derfor finder du ingen pakkeløsninger hos os. I stedet skræddersyer vi vores rengøringsløsninger til vores kunder, så deres behov altid bliver opfyldt på bedst mulig vis. Vi har kapacitet til at udføre store opgaver, og vi har en alsidighed, hvor vores ydelser blandt andet omfatter:

 

Få mere tid til dit eget arbejde

Vælger du os til at skulle stå for udførsel af din erhvervsrengøring, vil du opleve et bedre og sundere arbejdsmiljø i din virksomhed. Slip bekymringerne om støvsugning, vinduespudsning og meget andet og lad os svinge støvkluden. Hos Hvidbjerg Service tilbyder vi ingen pakkeløsninger, da hver ny kunde vil være forskellige fra den sidste. Gennem en rådgivningsproces med vores kunder finder vi i fællesskab frem til, hvad den rette rengøringsaftale skal indeholde for at møde vores kunders behov og ønsker.

I et samspil med vores erfaring og vores kunders behov angående ydelser, hyppighed samt eventuelle ønsker om brug af rengøringsmidler aftales den skræddersyede rengøringsløsning. Hvilke rengøringsmidler, vi bruger, vil afhænge af, hvilke overflader, de skal bruges på, og for at få de bedste resultater bruger vi ingen all-in-one produkter. Vi vælger altid miljø- og allergimærkede rengøringsmidler over andre, hvor det er muligt.

Kontakt os med det samme på telefon 23 41 82 02 eller send os en mail til info@hvidbjerg-service.dk og få et godt tilbud på en individuelt tilpasset rengøringsaftale.

 

Mange års erfaring med totalrengøring

Med mere end 35 års erfaring inden for faget ved vi, hvad vores kunder efterspørger, og vi ved lige præcis, hvad vi skal gøre for hver dag at kunne levere flotte resultater til vores kunder. Med vores indgående viden på området er vi i stand til at yde kyndig rådgivning om erhvervsrengøring til vores kunder, så der skabes et stærkt og tillidsfuldt samarbejde.

For at kunne yde en kvalitetsservice til vores kunder, er det essentielt med en grundig oplæring og træning af vores medarbejdere. Vores rengøringsassistenter fungerer som fundamentet for den service, vi yder til vores kunder, og repræsentanter for den kvalitet, vi altid ønsker at udvise. Vi sikrer faste og gode arbejdsrammer for vores medarbejdere samt dygtige og stabile rengøringsassistenter for vores kunder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud