Værdigrundlag 

Efter mange års erfaringer med udarbejdelser af rengøringsplaner, lægger vi en stor fokus på at ligge arbejdsopgaverne I et system der skal sikre at alle rengøringsbehov bliver opfyldt, hvad enten om behovet skulle opstå dagligt, ugentligt, månedligt eller pludseligt. Derfor modarbejder vi en evt. Hovedrengøring som dels er en ekstra udgift og dels ikke holder samme kvalitet som turnusrengøring vil gøre.

"Hvad øjet ser"

"Hvad øjet ser” er et princip der er vores røde tråd igennem vores arbejde. Vores medarbejdere er trænet til at udvise ansvarlighed, når de udfører deres opgaver. Snavs og skidt følger ikke altid vores rengøringsplaner. Så når øjet ser et pludseligt behov opstå, tager vores medarbejdere hånd om det med det samme.

Løbende udvikling sammen med kunden

Selv om vi har lavet en rengørings aftale med kunden, har vi stadigt konstant øje for at udvikle nye og smartere måder på at løse og opfylde kundens opgaver og behov. Derfor er det vigtigt med løbende feedback og samtale med kunden.

Vi ved at områder inden for miljøvenlighed, teknologi og bæredygtighed er I kraftig udvikling fra lokalt til globalt. Derfor er vi nød til at holde os informeret, uddanne os og ikke mindst udvikle os hen imod et bedre produkt til kunden. 

Vores faste leverandører på rengøringsmidler og hjælpeværktøjer er med I denne dialog hele vejen.Vores rengøringservice skal give kunden en følelse af at de er I trykke hænder:

Tilliden til at lade os servicere en kundes faciliteter, tager vi meget alvorligt. Og vi derfor brugt meget tid på at udvikle vores principper ved at stille os selv det spørgsmål: hvordan skaber vi en kultur af kvalitet for pengene, ærlighed og ansvarlighed?

Ansættelse af medarbejdere

Nøglen til god rengøring ligger ikke I smarte maskiner, patenterede vidunderprodukter eller 20 sider tjeklister. Nej, den ligger I at ansætte de rigtige medarbejdere.

Derfor bruger vi også mange kræfter på hele ansettælsesprocessen.

Vores medarbejdere er håndplukket ud af en kritisk udvælgesesproces igennem jobinterviews og indhentning af referencer.

Vores medarbejdere bliver grundigt klædt på til deres arbejdsopgaver via optræning når de begynder I jobbet og får løbende opfølgning og feedback på deres arbejde.

Vores medarbejdere har altid de korrekte og vedligeholdte hjælpeværktøjer det kræver at udføre deres opgaver.

Og de får en ordentlig løn der signalere at vi betaler for en høj kvalitet. Alle disse forudsætninger gør at vores medarbejdere er glad for deres arbejde, og bliver I deres jobn langt længere end hvad der er gennemsnittet for dette erhverv.

Man kunne så stille spørgsmålet: hvad giver det kunden I sidste ende?

Vi kan levere en fast, stabil og loyal arbejdsstyrke, hvor kunden møder glade velkendte ansigter I forbifarten. Det kan de store rengøringsvirksomheder ikke!!

Og vi ved at denne tillid er en stigende efterspurgt vare, efter at mange virksomheder har erfaret ikke altid er til stede ved "Discount rengøring".

Vores medarbejder er ikke bare "Den dumme sure rengøringskone". Vores medarbejder kigger dig I øjnene, smiler, hilser og hjælper til hvis der er noget ekstra vores kunder har brug for.

De medarbejdere hænger ikke på træerne, men vi har dem!​

​Kontakt os for at få et uforpligtende rengøringstilbud​

Vi kommer gerne ud for at få en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov i forbindelse med kontorrengøring eller andre rengøringsopgaver.

Samtidig sikrer vi en forventningsafstemning. Derpå kan vi afgive et grundigt tilbud på erhvervsrengøring, som er skræddersyet til jeres organisation. Samtidig har vi gode priser på forbrugsvarer.

Du kan ringe til os på telefon 23 41 82 02 for at stille spørgsmål og for at aftale nærmere, eller du kan sende e-mail til os på info@hvidbjerg-service.dk​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rengøring med speciale i store kontorvirksomheder

Vi arbejder dagligt med kontor-domiciler på op mod 5000 km2 i størrelse.​

Hvidbjerg Service ApS

Ny Banegårdsgade 48, 8000 Aarhus C

Tlf.: 23 41 82 02

E-mail: info@hvidbjerg-service.dk

CVR: ​34075549​

Sitemap

Dedikeret rengøring

Vi kan holde på vores medarbejdere, så det er det 

samme stabile personale på opgaven hver gang.

Mere end 35 år med rengøring

2 generationer af rengørings viden. Vi ved godt hvad 

vores kunder efterspørger.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.