Vinduespolering og vinduespudsning til erhverv i Århus & omegn

Hos Hvidbjerg Service ApS i Risskov nær Århus tilbyder vi alle former for vinduespolering i Århus for butikker, kontorer, industri og andre erhverv. Vi kan tilbyde individuelt tilpassede løsninger og aftaler, således I får udført vinduespolering på jeres præmisser og efter jeres ønsker og behov. Vi tilbyder også tæpperens, erhvervsrengøring og totalrengøring af erhverv, hvis du ønsker at fuldende resultatet. 

Vi tilbyder indvendig og udvendig vinduespolering

​Vi kan udføre vinduespolering og vinduespudsning ad hoc, men det kan også være i en fast aftale, eller det kan være en del af en større rengøringsløsning. Og vi kan nøjes med at polere udvendigt, men vi kan også polere indvendigt. 

Der vil typisk være behov for hyppigere vinduespolering/vinduespudsning udvendigt. Dog kan der være virksomheder, hvor der er meget snavs og støv, eller hvor kunderne sætter deres hænder på vinduerne.

Mange virksomheder med glaspartier eller med butiksfacader kan endda have et endnu større behov for hyppig vinduespolering. Men vi kan tilbyde en kombinationsløsning, hvis vi også varetager den daglige rengøring.

Vores dygtige og stabile medarbejdere sikrer altid en høj kvalitet i arbejdet, og vi råder og vejleder gerne om den bedste løsning af vinduespolering og vinduespudsning. Dermed vil jeres medarbejdere og kunder altid opleve rene og blanke ruder i virksomheden.​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan ringe på telefon 23 41 82 02 for at aftale et møde ude hos jer, eller du kan sende e-mail til info@hvidbjerg-service.dk

Kontakt os for at få et tilbud på pudsning af vinduer​

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig laver en forventningsafstemning i forhold til jeres ønsker og behov. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på vinduespolering.

Du kan ringe på telefon 23 41 82 02 for at aftale et møde ude hos jer, eller du kan sende e-mail til info@hvidbjerg-service.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rengøring med speciale i store kontorvirksomheder

Vi arbejder dagligt med kontor-domiciler på op mod 5000 km2 i størrelse.​

Hvidbjerg Service ApS

Ny Banegårdsgade 48, 8000 Aarhus C

Tlf.: 23 41 82 02

E-mail: info@hvidbjerg-service.dk

CVR: ​34075549​

Sitemap

Dedikeret rengøring

Vi kan holde på vores medarbejdere, så det er det 

samme stabile personale på opgaven hver gang.

Mere end 35 år med rengøring

2 generationer af rengørings viden. Vi ved godt hvad 

vores kunder efterspørger.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.