Vinduespolering og vinduespudsning til erhverv i Århus & omegn

Vi tilbyder vinduespudsning og vinduespolering som en del af en fleksibel rengøringsaftale. Hos Hvidbjerg Service tilbyder vi som en del af vores totalrengøring at stå for vinduespudsning hos vores erhvervskunder. Med vores 360 graders serviceplan er der ikke den del af erhvervsrengøring, vi ikke kan dække, og vi ønsker altid at lette rengøringsbyrden for vores kunder. Vores kerneopgave består primært af rengøring af større eller mindre kontormiljøer, hvor vi har kapacitet til at dække arealer op til 5000 kvadratmeter. Vi er beliggende i Aarhus C og har derfor mulighed for at rykke ud til mange kunder i omegnen på kort tid. Vinduespolering er blot en blandt mange ydelser, vi udfører for vores erhvervskunder, og vi tilbyder derfor også følgende ydelser:

  • Tæpperens
  • Rengøring af kontormiljøer
  • Aftørring af flader
  • Toiletrengøring
  • Gulvbehandling

 

Vinduespudsning som det passer dig

Hos Hvidbjerg Service kan du vælge mellem at få en fast firmaaftale om vinduespudsning, eller du kan få lagt vinduespoleringen ind som en del af en større rengøringsaftale. Vi står gerne for både den indvendige og udvendige vinduespudsning og finder i fællesskab frem til, hvordan og hvor ofte opgaven klares på bedste vis.

Vi har mange erhvervskunder med mellemstore kontormiljøer, så vi har mange gode erfaringer med, hvordan en rengøringsaftale her kan se ud. I en rådgivningsproces deler vi ud af vores erfaringer og I af jeres behov, hvormed vi i fællesskab kan finde frem til lige netop dén rengøringsaftale, der passer din virksomhed og dine medarbejdere bedst. Med en grundig forventningsafstemning er vi sikker på altid at være på samme side, og vi vil endnu bedre kunne levere resultater, vores kunder er tilfredse med. Kontakt os med det samme og hør mere om, hvordan din individuelt tilpassede rengøringsaftale kan se ud.

Fleksible løsninger, stabile medarbejdere

Hos Hvidbjerg Service er vores medarbejdere trænede i at udvise ansvarlighed, når de udfører rengøringsopgaver hos vores kunder. Det vil sige, at vi altid ønsker at efterlade et flot resultat, om end der skulle være opstået noget akut, der har brug for vores medarbejderes opmærksomhed. Det giver en tryghed for dig som kunde, da du altid kan være sikker på at møde op til en ren arbejdsplads. Vi og vores stabile medarbejdere er med til at føre dine fleksible rengøringsaftaler ud i livet, så de på bedste vis møder dine ønsker og behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud