​Tæpperens for virksomheder og offentlige myndigheder i Århus og omegn

Hos Hvidbjerg Service ApS ved Århus har vi specialiseret os i blandt andet tæpperens i Århus og Risskov for virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder. 

Tæpperens vil typisk være af væg til væg-tæpper, men det kan også være af løse tæpper samt af tæpper på trapper og lignende.

Få en individuelt tilpasset løsning med tæpperens​

Tæpper i for eksempel et kontorlandskab eller i et offentligt tilgængeligt område skal støvsuges omkring 2-3 gange om ugen for at fjerne tydeligt snavs, men også for at fjerne usynligt støv og andre urenheder.

Dog kan der opstå pletter, som ikke kan fjernes med støvsugere, ligesom der kan ophobe sig snavs og mikroorganismer i tæppet, som er kedeligt for indeklimaet. 

Derfor er det nødvendigt med en professionel tæpperens. Vi har stor erfaring med tæpperens, og vi kan råde og vejlede om, hvad der er den bedste løsning.

Dermed sikrer I, at jeres tæpper får den bedste vedligeholdelse, så der bliver rent og pænt, og så der bliver et rart indeklima. Samtidig sikrer vores dygtige og stabile medarbejdere en rengøringsløsning i høj kvalitet.​​ For at fuldende resultatet tilbyder vi også rengøring af jeres kontor og vinduer. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan ringe på telefon 23 41 82 02 for at aftale eller høre nærmere om en aftale omkring tæpperens, eller du kan sende en e-mail til os på info@hvidbjerg-service.dk.

Husk at vi også tilbyder løsninger inden for rengøring for virksomheder og vinduespudsning.

Kontakt os for at få en pris på rene og flotte tæpper​

Vi tilbyder tæpperens ad hoc, i faste aftaler eller som en del af en fast rengøringsløsning. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende samtale og en forventningsafstemning med henblik på at afgive et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 23 41 82 02 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på info@hvidbjerg-service.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rengøring med speciale i store kontorvirksomheder

Vi arbejder dagligt med kontor-domiciler på op mod 5000 km2 i størrelse.​

Hvidbjerg Service ApS

Ny Banegårdsgade 48, 8000 Aarhus C

Tlf.: 23 41 82 02

E-mail: info@hvidbjerg-service.dk

CVR: ​34075549​

Sitemap

Dedikeret rengøring

Vi kan holde på vores medarbejdere, så det er det 

samme stabile personale på opgaven hver gang.

Mere end 35 år med rengøring

2 generationer af rengørings viden. Vi ved godt hvad 

vores kunder efterspørger.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.