Tæpperens som en del af en fleksibel rengøringsaftale

Vi har mange års erfaring med tæpperens for virksomheder. Hos Hvidbjerg Service kan du som en del af vores totalrengøring også lade os stå for rengøring af dine tæpper. Beliggende i Aarhus C er vi tæt på mange virksomheder med store kontormiljøer, hvoraf mange har gulvtæpper. I vores 360 graders serviceplan udfører vi derved også rengøring af dine væg-til-væg-tæpper på større eller mindre kontormiljøer, så du er sikker på, at der hverken sidder støv eller pletter i gulvtæpperne. Tæpperens er dog bare en lille del af de ydelser, vi udfører, og ved vores kerneopgave med rengøring af kontormiljøer, udfører vi blandt andre også følgende ydelser:

  • Vinduespolering
  • Rengøring af kontormiljøer
  • Aftørring af flader
  • Toiletrengøring
  • Gulvbehandling

 

Konkurrencedygtige priser og høj kvalitet

Hos Hvidbjerg Service ønsker vi altid at hjælpe vores kunder på bedst mulig vis. Derfor tilbyder vi også rådgivning om, hvordan du bedst behandler og rengør dine tæpper og gulve. Vi samarbejder med nogle af de største rengøringsleverandører, hvorfor vi altid kan få fat i netop de rengøringsmidler, der passer til opgaven. Vi forhandler konkurrencedygtige priser, så du uden store omkostninger kan få de rengøringsmidler, der kan klare dine rengøringsopgaver. Vi hjælper dig med at fjerne pletter og at udføre anden generel rengøring af dine væg-til-væg-tæpper på kontoret samt kyndig rådgivning herom.

Hos Hvidbjerg Service finder du ingen pakkeløsninger, og vi vil altid have dig som kunde og dine behov i fokus. Derved skræddersyes den bedste løsning, så både pris, omfang og hyppigheden af rengøringen vil være tilpasset dine behov og ønsker. Kontakt os med det samme og få et godt tilbud på, hvordan din individuelt tilpassede rengøringsaftale kan se ud.

Få råd og vejledning fra et erfarent rengøringsfirma

Gennem mere end 35 år i rengøringsbranchen og har vi opnået en indgående viden om erhvervsrengøring. Vi har mange års erfaring med at udføre erhvervsrengøring, hvorfor vi også har mulighed for at tilbyde kyndig rådgivning om netop samme til vores kunder.

Vælger du os til at udføre din erhvervsrengøring, vil du opleve nærværende og professionelle medarbejdere, der drives af at levere gode resultater samt fleksible rengøringsløsninger, der altid vil være en afspejling af din virksomheds behov for rengøring.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud