​Erhvervsrengøring i Århus og omegn

Hos Hvidbjerg Service ApS tilbyder vi alle former for erhvervsrengøring i Århus. Vi tilbyder også kontorrengøring samt vinduespolering for virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder.


Vores erhvervsrengøring og kontorrengøring sikrer et rent og pænt arbejdsmiljø, der samtidig er præsentabelt over for kunder og samarbejdspartnere. Vores rengøringspersonale udfører altid et godt stykke arbejde, og er nogen vores kunder kan stole på.

Stor erfaring​ med erhvervsrengøring

Det er fordelagtigt for de fleste organisationer, hvis de koncentrerer sig om det, som de er dygtige til, og lader andre professionelle som os om rengøringen. Vi har stor erfaring med kontorrengøring samt alle andre former for erhvervsrengøring og rengøringsaftaler i Århus.


​Samtidig undgår I at skulle bekymre jeres om rengøringsopgaverne herunder ferie, sygdom og nyansættelser i forbindelse med rengøringsassistenten.

​Al vores kontorrengøring og erhvervsrengøring har fokus på høj kvalitet, og vores dygtige og stabile medarbejdere sikrer tryghed i hverdagen. 

Samtidig er vi altid nærværende og tilgængelige, da vi har stort fokus på den personlige kontakt. Dermed får I en fleksibel rengøring, og vi kan naturligvis tilbyde alt inden for rengøringsområdet i Århus og omegn - også professionel tæpperens.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi hjælper mange kunder med erhvervsrengøring i Århus, Risskov og Rønde. Du kan ringe til os på telefon 23 41 82 02 for at stille spørgsmål omkring vores erhvervsrengøring og for at aftale nærmere, eller du kan sende e-mail til os på info@hvidbjerg-service.dk

Kontakt os for at få et uforpligtende rengøringstilbud​

Vi kommer gerne ud for at få en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov i forbindelse med kontorrengøring eller andre rengøringsopgaver. 

Samtidig sikrer vi en forventningsafstemning. Derpå kan vi afgive et grundigt tilbud på erhvervsrengøring, som er skræddersyet til jeres organisation. Samtidig har vi gode priser på forbrugsvarer.

Du kan ringe til os på telefon 23 41 82 02 for at stille spørgsmål og for at aftale nærmere, eller du kan sende e-mail til os på info@hvidbjerg-service.dk​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rengøring med speciale i store kontorvirksomheder

Vi arbejder dagligt med kontor-domiciler på op mod 5000 km2 i størrelse.​

Hvidbjerg Service ApS

Ny Banegårdsgade 48, 8000 Aarhus C

Tlf.: 23 41 82 02

E-mail: info@hvidbjerg-service.dk

CVR: ​34075549​

Sitemap

Dedikeret rengøring

Vi kan holde på vores medarbejdere, så det er det 

samme stabile personale på opgaven hver gang.

Mere end 35 år med rengøring

2 generationer af rengørings viden. Vi ved godt hvad 

vores kunder efterspørger.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.